T: 031653390348 E: reserveer@barbacoia.com    A: Schiemond 8, 3029 NP Rotterdam

Lunch

Restaurant
Bij Barbacoia ontvangen wij u graag voor een heerlijke lunch. We maken de lekkerste broodjes van Rotterdam! Van een simpel broodje kaas tot een pokébowl metl heerlijke, dagverse ingrediënten.

Bij Barbacoia gaat het erom dat we met ingrediënten, smaken en invloeden gerechten van ‘all over the world’ maken. De Marokkaanse bakkerij 'Nieuw Fes' maakt bijzondere broden, speciaal voor ons! Daar zijn we erg trots op. Verder maken we alles zelf en hebben sommige ingrediënten wel 4 dagen bereiding nodig. Zoals ons befaamde buikspek en onze kip. Die op Oosterse wijze worden bereid. Onze kip is Halal zodat ook de Arabische gemeenschap lekker kan eten bij Barbacoia.


Vegetarisch / vegan
Ook vegetariers en vegans kunnen hun hart bij ons ophalen. Onze pulled mushroom en eigen gemaakte burgers op basis van kikkererwt en biet worden zelfs door niet vegans als heerlijk ervaren. Onze keuken bevindt zich in het educatief centrum waar we jeugdig talent opleiden voor Horizon Instituut voor jeugdzorg en onderwijs en begeleiden naar een baan in de horeca.Our Pricing

Price adults: € 10
Price children: € 5,-
Price children stoel: Free

When?

Wednesday, Thursday & Friday
12:00 - 14:00 PM