T: 031653390348 E: restaurantbarbacoia@gmail.com A: Schiemond 8, 3029 NP Rotterdam

Catering op locatie

Lunch en overwerk maaltijd
We maken de lekkerste lunch van Rotterdam! Van een simpel broodje kaas tot een pokébowl met heerlijke, dagverse ingrediënten. Een maaltijd salade of een complete maaltijd. Alles is mogelijk. We kunnen de lunch per stuk verpakken of in buffetvorm.

Bij Barbacoia gaat het erom dat we met ingrediënten, smaken en invloeden gerechten van ‘all over the world’ maken. De Marokkaanse bakkerij 'Nieuw Fes' maakt bijzondere broden, speciaal voor ons! Daar zijn we erg trots op. Verder maken we alles zelf en hebben sommige ingrediënten wel 4 dagen bereiding nodig. Zoals ons befaamde buikspek en onze kip. Die op Oosterse wijze worden bereid. Onze kip is Halal en wordt apart bereid zodat ook de Arabische gemeenschap lekker kan eten bij Barbacoia.

Vegetarisch / vegan

Ook vegetariers en vegans kunnen hun hart bij ons ophalen. Onze pulled mushroom en eigen gemaakte burgers op basis van kikkererwt en biet worden zelfs door niet vegans als heerlijk ervaren. Al onze maaltijden en broodjes zijn vegan te verkrijgen. We werken met plant-based producten in al onze soepen, sauzen, salades en dressings. Ook zijn nagenoeg al onze desserts vegan. Tevens werken we met lekkere plant-based vervangers of gebruiken we groenten voor de gewenste smaak en structuur.

Catering op locatie
Samen met onze klant stemmen we de wensen af en leveren we de lunch conform gewenste afspraak ruim voor aanvang van de lunchijd op locatie af. In de regel tussen 11.00u en 12.30uOpties

Broodlunch met salade of soep
Warme maaltijd compleet
Per persoon verpakt of buffet

Lunch

Bezorgd op kantoor of werkplek

Ma/di/wo/do/vr 11.00u tot 12.30u
Overwerk maaltijd
Ma/di/wo/do 16.30u tot 17.30u